Notícies

 • Activitat_guiada Actes fira Sant Bartomeu del Grau 27 de febrer de 2020

  Un munt d’actes tindran lloc a la Fira de natura i muntanya d’aquest cap de setmana a Sant Bartomeu del Grau. Us hi esperem!

 • Carnaval_joves Carnaval SBG 25 de febrer de 2020

  Enguany el carnaval de Sant Bartomeu del Grau serà el dissabte 7 de març.

 • Sopar_voluntaris Campanya de Nadal 2019 -2020 21 de febrer de 2020

  Des de l’Ajuntament volem agrair la col·laboració a les persones que han participat en l’organització i col·laboració dels diferents actes de la campanya de Nadal – Reis 2019-2020.

   

 • Cartell Fira Natura i Muntanya 2020 20 de febrer de 2020

  Els dies 29 de febrer i 1 de març de 2020 Sant Bartomeu del Grau acollirà una nova edició de la Fira de Natura i Muntanya.

 • Cartell Sbg s'adhereix al dia contra la LGTBfobia a l'esport 19 de febrer de 2020

  Entitats del món de l’esport de Sant Bartomeu del Grau se sumen al Dia contra la LGTBfobia a l’esport - CEM (Club Esportiu Miraboira) i grup de bitlles.

 • Fotografia Xerrada Mossos d’Esquadra 18 de febrer de 2020

  Un centenar de persones van participar a la xerrada que van oferir el cap d’investigació i un agent de relacions a la comunitat de l’ABP d’Osona, el passat divendres 14 de febrer de 2020. Els agents van aportar informació referent a l’evolució dels robatoris al territori als darrers anys, amb especial atenció als episodis ocorreguts des de finals de l’any 2019 fins ara, així com consells interessants de prevenció i autoprotecció.

 • Convocatoria Ple extraordinari - 17 de febrer de 2020 17 de febrer de 2020

  Us comuniquem que el proper dimecres 19 de febrer de 2020, a les 19:00h tindrà lloc un ple extraordinari a la sala d'actes de l'Ajuntament.

 • Jornada Jornada "municipalització de l'aigua" 14 de febrer de 2020

  L’alcalde de Sant Bartomeu, David Puyol ha participat a la jornada de "La municipalització de l'aigua” al municipi de Ripollet. Les jornades tenen per objectiu donar a conèixer la situació actual del procés de municipalització del servei d'abastament d'aigua potable a Ripollet i conèixer experiències d'altres municipis que es troben en una situació similar o que ja estan prestant el servei de forma directa des de l'ajuntament o una empresa municipal. Entre aquestes poblacions hi ha participat Valladolid, Palma de Mallorca i Vilanova i la Geltrú.

 • Caminada Fotografies caminada - Osona Camina 14 de febrer de 2020

  Ja podeu consultar les fotografies de la caminada del diumenge 9 de febrer de 2020, en el marc d'Osona Camina. Caminada organitzada pel Club Esportiu Miraboira.

 • Xerrada_informativa Gestions mossos d'esquadra 12 de febrer de 2020

  El dimarts 11 de febrer de 2020, l’Alcalde David Puyol es va reunir amb el nou Cap de Mossos d'Esquadra de l'ABP Osona, el senyor Joan Salamaña. L'Alcalde li va traslladar la preocupació i neguit per part de l’Ajuntament i de les veïnes i veïns sobre l'important augment de robatoris al nostre municipi. També se'ns van traslladar les diferents accions que s'estan duent a terme per part del cos de Mossos pel que fa a l’increment de patrullatge i controls puntuals a Sant Bartomeu i a la resta del Lluçanès.

 • Marge_cementiri Afectacions borrasca Gloria a SBG 11 de febrer de 2020

  Sant Bartomeu del Grau ha patit algunes afectacions desprès del pas de la borrasca Glòria, que ha causat danys a les infraestructures per la caiguda d’arbres i esllavissades de terres, concretament al marge situat darrera del cementiri municipal, la claraboia del Casal i trams del camí del Sorreigs i del camí d’Alboquers.

 • Osona_camina Caminada popular - entorn SBG 7 de febrer de 2020

  Caminada popular entorn del municipi de Sant Bartomeu del Grau, en el marc del projecte Osona Camina 2020. Dificultat mitjana amb un desnivell acumulat de 400m i una distància de 14km. Caminada organitzada pel Club Esportiu Miraboira.

 • Sbg_febrer SBG al dia - mes de febrer 4 de febrer de 2020

  A “Sbg al dia” del mes de febrer hi trobareu una entrevista amb en Santi Cabanas, la fotografia cedida per l’Emili Vilamala i al calaix de sastre amb en Joan Manel López, així com les noticies, agenda i activitats mensuals.

 • No_violencia Dia Escolar de la No Violència i la Pau 30 de gener de 2020

  Avui és el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Des de l'Ajuntament ens sumem a sensibilitzar-nos a aquesta iniciativa internacional que, des de 1964, promou una educació per la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau.

 • Neucat Activat el NEUCAT en fase d'emergència 21 de gener de 2020

  S'ha activat el NEUCAT en fase d'emergència. Queda suspesa l'activitat a l'Escola la Monjoia i a la llar d'infants el Patufet.

 • Nevades Recomanacions nevades 20 de gener de 2020

  Davant les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, per nevades a cotes baixes, aquestes són algunes de les recomanacions a tenir en compte en les properes hores.

 • Puignero Notícia de les naus de Puigneró al 9 Nou 17 de gener de 2020

  Segons notícia publicada avui al 9 Nou, Benito Urban vol tornar a instal·lar-se a les antigues naus de Puigneró de Sant Bartomeu del Grau. Aquesta informació ha arribat a l’Ajuntament per registre d’entrada amb data 15/01/20. Per l’alcalde David Puyol la proposta de Benito és interessant però comporta modificacions al POUM i el consens amb els ciutadans.

 • Creu_Gurb Fotografies caminades 16 de gener de 2020

  Ja podeu consultar les fotografies de les caminades al Castell de Montesquiu i a la Creu de Gurb, així com la primera caminada en família el mateix dia, rutes organitzades pel Club Esportiu Miraboira i l’Ajuntament.

 • Fotografies Fotografies actes Nadal 2019 14 de gener de 2020

  Ja podeu consultar les fotografies dels diferents actes del Nadal 2019 a Sbg (arribada del Patge, jocs de taula, arribada de SSMM Reis d’Orient), així com les imatges de les guanyadores del concurs de balcons i aparadors 2019; en balcons la guanyadora va ser la Cati Soto i en aparadors el Forn de pa Griera. Fotografies cedides per Núria Vilamala, David Puyol i Imma Valls.

 • Corals Trobada de les corals del Lluçanès 14 de gener de 2020

  El diumenge 19 de gener a partir de dos quarts de 6 de la tarda al Local Social el Centre de Sant Boi de Lluçanès tindrà lloc la trobada anual de corals del Lluçanès.

 • Alcaldes i alcaldesses del Lluçanès demanen al conseller Buch un pla de seguretat 10 de gener de 2020

  Diversos municipis del Lluçanès han patit els darrers mesos un increment de robatoris, fet que incrementa la inseguretat i percepció d’inseguretat en aquestes zones.

 • Caminada_gener Cicle de caminades amb família 9 de gener de 2020

  Des de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau i el Club Esportiu Miraboira s'ha organitzat un cicle anual de caminades que està pensat per a totes les edats. Es preveu organitzar una sortida cada dos mesos.
   

 • Caminada_gener Caminada - La Creu de Gurb 9 de gener de 2020

  Caminada a la Creu de Gurb, dificultat baixa i una distància de 15km. Caminada organitzada pel Club Esportiu Miraboira.

 • Sbg_al_dia SBG al dia - mes de gener 31 de desembre de 2019

  A “Sbg al dia” del mes de gener hi trobareu una entrevista amb en Lluís Cribillés, la fotografia cedida per l’Emili Vilamala, al calaix de sastre amb l'exposició d'en David Serra, així com les noticies, agenda i activitats mensuals.

 • Nova_representacio Nova representació teatral: “Femení Plural” Les dones de la Puigneró 30 de desembre de 2019

  El proper diumenge 12 de gener Sant Bartomeu del Grau acollirà una nova representació de l’obra teatral “Femení Plural” les dones de la Puigneró, que ret homenatge a les dones treballadores de les fàbriques tèxtils Puigneró (Prats de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau i Roda de Ter) que malauradament, sovint són les grans oblidades.

 • Quinto Quinto de Nadal a SBG 24 de desembre de 2019

  El proper dimecres 25 de desembre a les 18:30h al Casal de Sant Bartomeu tindrà lloc una nova edició del Quinto de Nadal, organitzat per la comissió de Joves.

 • Bones_Festes Bones Festes!!! 24 de desembre de 2019

  Des de l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau us desitgem que aquestes festes siguin l'inici d'un any nou ple d'oportunitats per complir els vostres propòsits!

 • Patge Actes nadalencs a SBG 23 de desembre de 2019

  El Patge Reial serà a Sant Bartomeu del Grau el diumenge 29 de desembre i SSMM Reis d’Orient seran rebuts a l’Ajuntament el dia 5 de gener a les 18:00 hores.

 • Marato SBG amb la Marató de TV3 20 de desembre de 2019

  Sant Bartomeu del Grau recapte un total de 5.499,75€ per la Marató de TV3, enguany dedicada a les “minories que fan una majoria”. Des de l’Ajuntament volem agrair la col·laboració a les entitats del poble que s’hi han implicat.

 • Ple Ple extraordinari - 23 de desembre de 2019 20 de desembre de 2019

  Us comuniquem que el proper dilluns 23 de desembre de 2019, a les 19:00h tindrà lloc un ple extraordinari a la sala d'actes de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49