Notícies

 • Whatsapp Nou canal de difusió 6 de juny de 2020

  L’Ajuntament de SBG ofereix a les veïnes i veïns del poble un nou canal de difusió mitjançant whatsapp. Per aquest canal s’informa sobre els esdeveniments, agenda, serveis públics, etc. de forma ràpida, àgil i gratuïta.

 • Pista_padel Reobertura pista de pàdel 5 de juny de 2020

  Us informem que avui divendres 5 de juny s’obre la pista de pàdel de SBG amb les normes especials per prevenir la Covid-19.

 • Dia_mundial_medi_ambient Dia mundial del medi ambient 5 de juny de 2020

  Avui Dia Mundial del Medi ambient, l’Organització de Nacions Unides sensibilitza a la població mundial en relació a temes ambientals, intensificant l’atenció i l’acció política.

 • SBG_aldia_Juny SBG al dia - mes de juny 5 de juny de 2020

  A “Sbg al dia” del mes de juny hi trobareu una entrevista amb la Sandra Clotet, la fotografia cedida per l’Emili Vilamala, així com noticies i agenda.

 • Estiu_inquiet Estiu inquiet 2020 4 de juny de 2020

  S’obren les inscripcions per participar a l’Estiu Inquiet al Lluçanès per a joves a partir de 12 anys. Els ajuntaments del Lluçanès i el Consorci aposten per ofertar un programa més ampli d’activitats que s’allargarà fins a final d’agost, per donar resposta a les necessitats de la situació actual.

 • Fase2 Fase 2 del desconfinament 31 de maig de 2020

  Demà entrem a la fase 2 del desconfinament. Què vol dir això? Us adjuntem vídeo amb les principals novetats. Es recomana seguir mantenint les mesures d'higiene i distanciament.

 • Tennis Reobertura de les pistes de tennis de la zona esportiva 29 de maig de 2020

  A partir d’aquest divendres 29 de maig, les pistes de tennis de la zona esportiva municipal tornen a estar en funcionament de forma parcial. La reobertura es fa amb limitacions i seguint les mesures de seguretat i higiene aconsellades per les autoritats sanitàries.

 • Salut_dones Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones 28 de maig de 2020

  Avui és el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones! Reivindiquem la igualtat en la salut, els drets sexuals i reproductius de les dones i una assistència mèdica amb perspectiva de gènere! Treballem per un sistema que no només curi sinó que també cuidi!

 • Vacunacio Vacunació gossos 27 de maig de 2020

  El diumenge 31 de maig de 10:00h a 13:00h a l'Ajuntament, es durà a terme la vacunació antiràbica, cens o identificació de gossos.

  Us informem que en compliment a Decret Legislatiu 2/2008 de 15 d'abril, article 14.3 pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de protecció dels animals, cal tenir-los censats a l'Ajuntament i tenir-los identificats mitjançant una identificació electrònica amb la implantació d'un microxip homologat o altres sistemes que es puguin establir per via reglamentària.

 • Setmana_sense_fum XXI Setmana sense fum 25 de maig de 2020

  Enguany la setmana sense fum tindrà lloc del 25 al 31 de maig. L’objectiu d’aquesta setmana és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. 

 • Flexibilització Flexibilització fase 1 23 de maig de 2020

  Us informem de les novetats en municipis de menys de 10.001 habitants i densitat de menys de 100 habitants/km², com és el nostre municipi. Es flexibilitzen algunes restriccions en municipis de les regions sanitàries que es troben en fase 0 i 1. Aprofitem per recordar que continuem prenent les mesures de distanciament i higiene necessàries.

 • Mascareta Ús de la mascareta 20 de maig de 2020

  A partir de demà és obligatori l'ús de la mascareta  per a persones de 6 anys o més i recomanada per a infants entre 3 i 5 anys. S'ha de dur sempre que no es pugui mantenir una distància de 2 metres. S'aconsella que siguin mascaretes higièniques o quirúrgiques i que tapin el nas i la boca.

 • SBG_actiu_musica Música de SBG 19 de maig de 2020

  Comencem una nova proposta d'activitats col•lectives, música de SBG. Els artistes del poble ens fan arribar cançons tocades o cantades molt boniques! Artista 1: comencem amb l'Aina que ens toca ~ Let It be ~ amb la guitarra! ⁣

  Us hi animeu? Envia'ns el teu vídeo en horitzontal a st.bartomeu@diba.cati el compartirem al poble. ⁣

 • Fase1 Fase 1 del desconfinament 17 de maig de 2020

  Demà entrem a la fase 1 del desconfinament. Què vol dir això? Es poden fer trobades de fins a 10 persones, a casa i a l'espai públic, respectant les mesures de seguretat i higiene. Les limitacions horàries per passejar i fer esport es mantenen. Dins d'aquestes regions es pot circular lliurement, però només es recomana fer-ho si és imprescindible.

 • Aparcament Aparcament carrer Vell 16 de maig de 2020

  Des de l'Ajuntament, volem puntualitzar que acceptem i entenem l'estacionamant de vehicles durant l'estona de la compra, sempre vetllant pel pas dels vianants i dels vehicles que transiten. Gràcies.

 • Dia_dia Reunió de l'equip de govern 15 de maig de 2020

  Reunió de l'equip de govern. L'estat d'alarma i la Covid-19, ens fan adaptar a nous hàbits i formes de gestionar el dia a dia del nostre municipi. En breu us informarem més detalladament de les gestions, enfocament i noves propostes que han anat sortint al llarg d'aquests 2 mesos d'estat d'alarma i confinament.  El futur es presenta incert però entre totes i tots ens en sortirem!

 • Patufet Informació preinscripcions Monjoia i Patufet 13 de maig de 2020

  Des de l’Escola la Monjoia i el E.E.I. el Patufet faciliten informació per poder realitzar les preinscripcions pel curs 2020-2021. Trobareu més informació al portal de l’Escola la Monjoia https://agora.xtec.cat/ceip-lamonjoia/ i del Patufet a http://elpatufet.stbartomeugrau.ppe.entitats.diba.cat/

 • Creixem plegats Formacions online - Consorci del Lluçanès 13 de maig de 2020

  El Consorci del Lluçanès ofereix una xerrada online adreçada a les famílies amb fills de 6 a 16 anys amb el títol: “agenda escolar i ús de pantalles” i un taller de iog a en família per infants de 3 a 6 anys. Més informació a https://www.llucanes.cat/formacio/febrer-juliol2020/

   

 • SBG_actiu Proposta d'activitats SBG ACTIU 12 de maig de 2020

  Un nou 𝐒𝐁𝐆 𝐀𝐂𝐓𝐈𝐔. Aquesta setmana ens agradaria veure els colors de la primavera a través del vostre hort, flors... ⁣Hi ha un munt d'hortalisses, verdures i plantes amb una varietat de colors i olors, en compartiu alguna?

 • La_Monjoia Preinscripcions curs 2020-2021 a SBG 11 de maig de 2020

  El període de presentació de la sol·licitud de la preinscripció a l’Escola La Monjoia i E.E.I. el Patufet de Sant Bartomeu del Grau serà del 13 al 22 de maig.

  Les preinscripcions es faran via telemàtica. Per aquelles famílies que no puguin fer el tràmit via telemàtica se'ls assignarà una cita prèvia per tal de poder anar al centre a fer la preinscripció. 

 • ABS_Lluçanès ️Xerrada informativa amb personal de l'ABS Lluçanès 10 de maig de 2020

  Us informem que demà a les 18h, des de #PratsSofa faràn una xerrada informativa amb personal de l'ABS Lluçanès per resoldre dubtes sobre les mesures de seguretat i prevenció per frenar el contagi del coronavirus. Es podràn fer preguntes en directe.

 • SBG_aldia SBG al dia - mes de maig 8 de maig de 2020

  A “Sbg al dia” del mes de maig hi trobareu una entrevista amb el doctor Miquel Casadevall, la fotografia cedida per l’Emili Vilamala, així com noticies i agenda. De moment i fins a nou avís no s'editarà en format paper.

 • Calendari Calendari fiscal 2020 8 de maig de 2020

  Per fer front als efectes d’impacte econòmic que es puguin derivar de la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament ha decidit adherir-se a la pròrroga que va proposar l’Organisme de Gestió Tributaria per poder ajornar el pagament dels impostos pendents.

 • Dia_mundial Dia Mundial de la Higiene de mans 5 de maig de 2020

  Ara més que mai, les mans del personal sanitari estan salvant vides. Avui és el Dia Mundial de la Higiene de mans, la mesura més important per evitar la transmissió de gèrmens i per evitar infeccions associades a l’atenció sanitària! Salva vides, renta't les mans!

 • Sbg_actiu Proposta d'activitats SBG ACTIU 5 de maig de 2020

  Som dimarts i arriba un nou SBG ACTIU. Aquesta setmana us demanem quin és el paisatge que més us agrada del poble? ⁣Vivim a un entorn privilegiat️! Mentre passegeu o feu esport pel terme municipal, quin racó ens compartiu?

 • Sortida Ordre que regula l'activitat física a l'aire lliure 1 de maig de 2020

  Us informem que a partir de demà 2 de maig a les 00:00h entra en vigor una nova ordre que regula l'activitat física a l'aire lliure. Aquesta mesura és una més de les previstes per l'estat espanyol en la desescalada programada, però us recordem que seguim en confinament i dins l'estat d'alarma. Demanem a tothom que es segueixin les normes dictades, com fins ara amb sentit comú i responsabilitat.

 • SBG_actiu Proposta d'activitats SBG ACTIU 28 d'abril de 2020

  Avui us proposem un nou SBG ACTIU. Aquesta setmana ens agradarà veure com teniu els balcons i/o finestres decorats! I si no ho heu fet, us hi animeu?

 • campanya Campanya "Ara et toca a tu: Gràcies!" 27 d'abril de 2020

  L'Associació d’Empresaris de Sant Bartomeu del Grau, s'ha acollit a la "Campanya Ara et toca a tu: Gràcies!" promoguda per la Diputació de Barcelona. "El comerç dóna vida als nostres pobles, i tot i que ara els nostres carrers estan buits, ara més que mai, volem omplir-los de color, d’esperança i llançar un missatge d’agraïment als nostres comerciants".

  Des de l'Associació volen agrair als nostres comerciants donant-los suport i fent que els ciutadans reflexionin i es sensibilitzin de la importància del consum en el comerç de proximitat i recolzar l’activitat econòmica local.

 • Mesures_infants Mesures per a la sortida al carrer d'infants 25 d'abril de 2020

  A partir de demà diumenge, els menors de 14 anys poden sortir al carrer acompanyats d'un adult tenint en compte les següents restriccions.

 • Diada Feliç diada de Sant Jordi 23 d'abril de 2020

  Volem agraïr a tota la població l'esforç i responsabilitat per mantenir el confinament al peu de la lletra. 

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49