Notícies

 • Comunicat Comunicat oficial sobre la situació de Coronavirus COVID-19 12 de març de 2020

  L’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau, donada la situació actual i seguint les recomanacions del pla PROCICAT de la Generalitat de Catalunya, ha decidit adoptar les següents mesures per tal de prevenir el contagi de coronavirus al municipi.

 • Activitats_suspeses Suspeses les activitats de la setmana de la Dona 12 de març de 2020

  Les activitats previstes en el marc de la setmana de la Dona a Sant Bartomeu del Grau (del 16 al 21 de març), queden suspeses fins a nou avís. Seguint les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 • Informació oficial del coronavirus SARS-CoV-2 10 de març de 2020

  Davant els darrers esdeveniments i mesures preses pel Departament de salut de la Generalitat de Catalunya compartim els canals oficials d’informació sobre el desenvolupament del coronavirus SARS-CoV-2.

  http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/#bloc2

 • Esquiada Esquiada a Vallter 2000 9 de març de 2020

  Si vols anar a esquiar, fer raquetes, trineus o anar a la neu el diumenge 22 de març de 2020, inscriu-te a l'Ajuntament abans del 13 de març.

 • Activitats Setmana de la Dona - 8M 6 de març de 2020

  Sant Bartomeu del Grau programa activitats per la setmana de la dona que es celebrarà del 16 al 21 de març. Per més informació i inscripcions a tecnicesports@ajuntament.sbg.cato al 938889000

 • Ajuts Convocatòria d'ajuts de subministraments d’energia. 6 de març de 2020

  Fins el 13 de març està oberta la convocatòria d'ajuts que tenen per finalitat cobrir les despeses bàsiques de subministraments d’energia.

 • Portes_obertes Jornada de portes obertes a l'Escola la Monjoia 6 de març de 2020

  Portes obertes a l'Escola la Monjoia de Sant Bartomeu del Grau. La reunió informativa serà el dimarts dia 10 de març de 2020 a les 16:00h

 • Open 5è Open BCN BTT 5 de març de 2020

  El diumenge 15 de març tindrà lloc a Sant Bartomeu del Grau el 5è Open Barcelona BTT i el 1r campionat de Catalunya de e-bikes XC BTT

 • SBG_aldia SBG al dia - mes de març 4 de març de 2020

  A “Sbg al dia” del mes de març hi trobareu una entrevista amb la Sílvia Ordeig de la Casanova de Vilaseca, la fotografia cedida per l’Emili Vilamala i al calaix de sastre amb el Festival Cantilafont que se celebrarà a SBG els dies 17 i 18 de juliol, així com les noticies, agenda i activitats mensuals.

 • Foto Fotografies Fira Natura i Muntanya 2020 3 de març de 2020

  Ja podeu consultar les fotografies de la Fira d'enguany cedides per Josep M. Costa i altres autors. El premi al millor estand/parada va ser pel Casal d'Avis de Sant Bartomeu del Grau i la panera amb productes locals d'Osona Turisme per la senyora Anna M. Collell. Adjuntem els costos totals de la Fira.

 • Activitat_guiada Actes fira Sant Bartomeu del Grau 27 de febrer de 2020

  Un munt d’actes tindran lloc a la Fira de natura i muntanya d’aquest cap de setmana a Sant Bartomeu del Grau. Us hi esperem!

 • Carnaval_joves Carnaval SBG 25 de febrer de 2020

  Enguany el carnaval de Sant Bartomeu del Grau serà el dissabte 7 de març.

 • Sopar_voluntaris Campanya de Nadal 2019 -2020 21 de febrer de 2020

  Des de l’Ajuntament volem agrair la col·laboració a les persones que han participat en l’organització i col·laboració dels diferents actes de la campanya de Nadal – Reis 2019-2020.

   

 • Cartell Fira Natura i Muntanya 2020 20 de febrer de 2020

  Els dies 29 de febrer i 1 de març de 2020 Sant Bartomeu del Grau acollirà una nova edició de la Fira de Natura i Muntanya.

 • Cartell Sbg s'adhereix al dia contra la LGTBfobia a l'esport 19 de febrer de 2020

  Entitats del món de l’esport de Sant Bartomeu del Grau se sumen al Dia contra la LGTBfobia a l’esport - CEM (Club Esportiu Miraboira) i grup de bitlles.

 • Fotografia Xerrada Mossos d’Esquadra 18 de febrer de 2020

  Un centenar de persones van participar a la xerrada que van oferir el cap d’investigació i un agent de relacions a la comunitat de l’ABP d’Osona, el passat divendres 14 de febrer de 2020. Els agents van aportar informació referent a l’evolució dels robatoris al territori als darrers anys, amb especial atenció als episodis ocorreguts des de finals de l’any 2019 fins ara, així com consells interessants de prevenció i autoprotecció.

 • Convocatoria Ple extraordinari - 17 de febrer de 2020 17 de febrer de 2020

  Us comuniquem que el proper dimecres 19 de febrer de 2020, a les 19:00h tindrà lloc un ple extraordinari a la sala d'actes de l'Ajuntament.

 • Jornada Jornada "municipalització de l'aigua" 14 de febrer de 2020

  L’alcalde de Sant Bartomeu, David Puyol ha participat a la jornada de "La municipalització de l'aigua” al municipi de Ripollet. Les jornades tenen per objectiu donar a conèixer la situació actual del procés de municipalització del servei d'abastament d'aigua potable a Ripollet i conèixer experiències d'altres municipis que es troben en una situació similar o que ja estan prestant el servei de forma directa des de l'ajuntament o una empresa municipal. Entre aquestes poblacions hi ha participat Valladolid, Palma de Mallorca i Vilanova i la Geltrú.

 • Caminada Fotografies caminada - Osona Camina 14 de febrer de 2020

  Ja podeu consultar les fotografies de la caminada del diumenge 9 de febrer de 2020, en el marc d'Osona Camina. Caminada organitzada pel Club Esportiu Miraboira.

 • Xerrada_informativa Gestions mossos d'esquadra 12 de febrer de 2020

  El dimarts 11 de febrer de 2020, l’Alcalde David Puyol es va reunir amb el nou Cap de Mossos d'Esquadra de l'ABP Osona, el senyor Joan Salamaña. L'Alcalde li va traslladar la preocupació i neguit per part de l’Ajuntament i de les veïnes i veïns sobre l'important augment de robatoris al nostre municipi. També se'ns van traslladar les diferents accions que s'estan duent a terme per part del cos de Mossos pel que fa a l’increment de patrullatge i controls puntuals a Sant Bartomeu i a la resta del Lluçanès.

 • Marge_cementiri Afectacions borrasca Gloria a SBG 11 de febrer de 2020

  Sant Bartomeu del Grau ha patit algunes afectacions desprès del pas de la borrasca Glòria, que ha causat danys a les infraestructures per la caiguda d’arbres i esllavissades de terres, concretament al marge situat darrera del cementiri municipal, la claraboia del Casal i trams del camí del Sorreigs i del camí d’Alboquers.

 • Osona_camina Caminada popular - entorn SBG 7 de febrer de 2020

  Caminada popular entorn del municipi de Sant Bartomeu del Grau, en el marc del projecte Osona Camina 2020. Dificultat mitjana amb un desnivell acumulat de 400m i una distància de 14km. Caminada organitzada pel Club Esportiu Miraboira.

 • Sbg_febrer SBG al dia - mes de febrer 4 de febrer de 2020

  A “Sbg al dia” del mes de febrer hi trobareu una entrevista amb en Santi Cabanas, la fotografia cedida per l’Emili Vilamala i al calaix de sastre amb en Joan Manel López, així com les noticies, agenda i activitats mensuals.

 • No_violencia Dia Escolar de la No Violència i la Pau 30 de gener de 2020

  Avui és el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Des de l'Ajuntament ens sumem a sensibilitzar-nos a aquesta iniciativa internacional que, des de 1964, promou una educació per la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau.

 • Neucat Activat el NEUCAT en fase d'emergència 21 de gener de 2020

  S'ha activat el NEUCAT en fase d'emergència. Queda suspesa l'activitat a l'Escola la Monjoia i a la llar d'infants el Patufet.

 • Nevades Recomanacions nevades 20 de gener de 2020

  Davant les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, per nevades a cotes baixes, aquestes són algunes de les recomanacions a tenir en compte en les properes hores.

 • Puignero Notícia de les naus de Puigneró al 9 Nou 17 de gener de 2020

  Segons notícia publicada avui al 9 Nou, Benito Urban vol tornar a instal·lar-se a les antigues naus de Puigneró de Sant Bartomeu del Grau. Aquesta informació ha arribat a l’Ajuntament per registre d’entrada amb data 15/01/20. Per l’alcalde David Puyol la proposta de Benito és interessant però comporta modificacions al POUM i el consens amb els ciutadans.

 • Creu_Gurb Fotografies caminades 16 de gener de 2020

  Ja podeu consultar les fotografies de les caminades al Castell de Montesquiu i a la Creu de Gurb, així com la primera caminada en família el mateix dia, rutes organitzades pel Club Esportiu Miraboira i l’Ajuntament.

 • Fotografies Fotografies actes Nadal 2019 14 de gener de 2020

  Ja podeu consultar les fotografies dels diferents actes del Nadal 2019 a Sbg (arribada del Patge, jocs de taula, arribada de SSMM Reis d’Orient), així com les imatges de les guanyadores del concurs de balcons i aparadors 2019; en balcons la guanyadora va ser la Cati Soto i en aparadors el Forn de pa Griera. Fotografies cedides per Núria Vilamala, David Puyol i Imma Valls.

 • Corals Trobada de les corals del Lluçanès 14 de gener de 2020

  El diumenge 19 de gener a partir de dos quarts de 6 de la tarda al Local Social el Centre de Sant Boi de Lluçanès tindrà lloc la trobada anual de corals del Lluçanès.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49