Salutació de l'Alcalde

Benvinguda

Em complau donar-vos la benvinguda al nostre portal a Internet de l’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau, una eina que pretén que sigui útil per tota la ciutadania del nostre municipi i per a tots aquells que ens vulgueu visitar.

Posem a la vostra disposició la informació més completa possible sobre els serveis municipals i la informació de les polítiques portades a terme i dels projectes en els quals estem treballant.

Tenim el gran repte de saber-nos adaptar als canvis que la tecnologia i les comunicacions i per això dins les nostres possibilitats intentem donar a conèixer des d’aquest portal web el nostre poble, les noticies més rellevants, la seva activitat, els seus serveis i la seva historia, entre altres.

També és presenta com un nou mitjà de comunicació on es podrà mantenir contacte directe per fer consultes i obtenir respostes, a més de poder aportar idees i suggeriments.

Estem convençuts que aquesta eina serà útil per a tots, que permetrà contactar amb el nostre ajuntament i descobrir el nostre poble de manera ràpida i eficaç.

A tots, amics i amigues, benvinguts a Sant Bartomeu del Grau

Sr. Emili Benito Sayol

Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:53
Darrera actualització: 09.10.2017 | 13:53